NOVA VISION
INVESTMENTS
AFIA S.A.

este o societate autorizată de ASF în calitate de administrator de fonduri de investiții alternative, care funcționează cu o echipă de profesioniști cu o vastă experiență pe piața de capital.

Nova Vision Investments AFIA S.A. administrează fonduri de investiții alternative de tip deschis, destinat investitorilor de retail.

Pe măsură ce piața financiară din România s-a diversificat și maturizat, iar investitorii au început să înțeleagă oportunitatea pe care fondurile le investiții le oferă pentru resursele acumulate, echipa Nova Vision Investments AFIA S.A. a considerat că activitatea de administrare poate fi completată cu produse financiare noi, structurate pe anumite categorii profesionale și susținute de beneficii-suport oferite acestora, inovative pe piața fondurilor de investiții alternative.

Astfel Nova Vision Investments AFIA S.A. a folosit experiența echipei sale pentru a crea mai multe tipuri de fonduri de investiții alternative de tip deschis, destinate investitorilor de retail, având o politică de investiții diversificată.

VIZIUNE:

Să creăm un parcurs financiar stabil pentru investitorii noștri:

CU TINE:

Nova Vision Investments AFIA S.A. dedicată investitorilor care știu că banii pot face mai mult pentru ei.

PENTRU TINE:

Întreaga expertiză a echipei noastre este pusă în slujba investitorilor noștri: creștere pe termen mediu și lung a capitalului investit și obținerea unei performanțe financiare superioare instrumentelor clasice de economisire.

PENTRU VIITOR:

Eliberați de aspectul static al modului comod de economisire, banii își pot atinge adevăratul potențial. Resursele investite devin o sursă de stabilitate pentru un viitor mai sigur și mai confortabil.

MISIUNE:

Să creăm o nouă viziune

în ceea ce privește fondurile de investiții: de la un mediu complicat la o alternativă viabilă pentru oamenii care înțeleg că banii ținuți ”la saltea” rămân aceeași dar că banii investiți pot oferi randamente pe termen mediu și lung.

Să oferim disponibilitatea noastră

pe tot parcursul relației de parteneriat cu investitorii noștri.

Să oferim produse financiare dedicate

unor tipuri specifice de investitori

Să creăm o relație transparentă

cu fiecare investitor, bazată pe respect și informații punctuale și relevante referitoare la produsele financiare oferite și la situația curentă a contului investitorului.

#

Dana Jeaninne Lazăr

Președinte Director General – Interimar Administrator risc

#

Gabriela Ivan

Director General Adjunct – Interimar Ofițer conformitate